Om Bayliner

Bayliner

Bayliner fejrede 60-års jubilæum i 2017. Vi bestræber os på at udvikle nøje gennemtænkt båddesign i materialer af topkvalitet, som det velrenommerede Bayliner navn står for.

Med en Bayliner får du en båd, som er udviklet af sejlere, hvilket vil sige at den er designet med forståelse for jeres behov og den daglige funktionalitet. En Bayliner har masser af opbevaringsplads, som holder dækket ryddeligt og sikkert, og der er store muligheder for at tilføje individuel elektronik og gadgets, som sikrer en nem navigation og betjening. Mercury leverer motorer som er perfekt matchet til båden, for at give en optimal ydeevne og et lavt forbrug.

Fra design af skrog til alsidigheden i hver enkel model - Vores mål er at gøre Bayliner til det rigtige valg for jer.

“So go on — launch your boat. Explore new horizons. Anything is possible in a Bayliner.”

Bayliner i Danmark

Bayliner distribueres i Danmark, Island, Grønland og Færøerne af Bådliv.dk, og du finder Bayliner hos udvalgte bådliv.dk forhandlere.

Bådliv.dk er Dansk repræsentant for førende varemærker indenfor lystsejlads, blandt andet Mercury, MerCruiser, Bayliner, QuickSilver, Uttern, Smartliner, 3D Tender, JD By Askeladden, Linder aluminiumsbåde samt Quicksilver gummibåde.

Bådudstilling luftfoto
Copenhagen Boatshow 2019

Brunswick

Bayliner er en del af Brunswick Corporation, verdenslederen inden for både til lystsejlads, bådmotorer, båddele, samt tilbehør.

Brunswick har hovedsæde i Mettawa, Illinois samt europæisk hovedkontor i Verviers, Belgien - og blandt de kendte varemærker kan nævnes; Mercury Marine påhængsmotorer, Mercury MerCruiser indenbordsmotorer, SmartCraft, MotorGuide, Attwood, Bayliner, Quicksilver, Uttern, SeaRay, mf.

Brunswick opererer i 24 lande og sælger globalt produkter i over 170 markeder. Med paletten af velrenommerede varemærker, er Brunswick dedikeret til at definere fremtiden inden for lystsejlads.

Læs mere på Brunswick.com

Brunswick logo