Virtuelt boatshow tager form

På Virtueltboatshow gennemgåes nogle af de lækre modeller fra bla Linder, Quicksilver, Bayliner, Uttern, RIB-både samt Mercury bådmotorer.

Der er kun 3 uger tilbage, og lige nu arbejdes der på højtryk for at få den virtuelle bådudstilling www.virtueltboatshow.dk klar til starten den 25. februar kl. 10:00

Selve udstillingen vil være online frem til den 11 april kl. 16:00, og der vil være noget at komme efter, - hele tiden! Marketingansvarlig hos Jørgensen & Dahl, Henriette Laigaard fortæller: "Vi har fokus på at kunden så vidt muligt får følelsen af at stå ved en given bådmodel, og næsten kan mærke den under sig. Derfor vil bådudstillingen strømme over af gennemgribende video optagelser, hvor en af vores eksperter gennemgår modellerne fra A til Z. Der er aldrig før blevet lavet en virtuel bådudstilling i Danmark, så derfor betragter vi os som pionerer indenfor dette felt. Det er en super spændende rejse, som vi forventer rigtig mange vil kunne drage fordel af. Ydermere lancerer Mercury Marine en verdensnyhed den 11. februar, en nyhed som vi naturligvis glæder os til at introducere yderligere på den virtuelle bådudstilling"

Som nævnt handler det ikke kun om både. En perlerække af de højtydende bådmotorer fra Mercury bliver ligeledes gennemgået. Skulle man være i tvivl om hvilken motor der kunne være god at have på sin båd, er målet at man er blevet meget klogere efter et besøg, eller flere, på den virtuelle udstilling.

Sikkerhed på vandet er en vigtig ting for Mercury Marine, der står bag Mercury bådmotorer. Derfor vil en af 2020 årets rigtig store nyheder, 1st Mate, også blive fremvist på virtueltboatshow.dk. 1st Mate er et kombineret mand-over-bord system, der sladrer hvis en person falder overbord. Ydermere kan den benyttes som tyverisikring af båden, når den ligger i havn.

Ganske som på en fysisk bådudstilling er der mulighed for at møde dygtige forhandlere af både og bådmotorer. Forhandlerne fortæller så levende om dem selv og deres forretning, at man hjemme fra lænestolen vil få en rigtig god ide om forskellighederne mellem de dygtige bådforhandlere.

Der er i den grad nedtælling til bådudstillingen, der som nævnt starter den 25 februar kl. 10:00. Ønsker man at blive mindet om udstillingen, kan man med fordel tilmelde sig nyhedsbrevet, og derigennem automatisk blive mindet om det når virtueltboatshow.dk går online.

Der vil være gratis adgang.